eTwinning 2020/2021.

Током школске 2020/21., одељења 2-3 и 3-3 су, са својом наставницом енглеског језика Лолом Миловановић, учествовала у пројектима на eTwinning порталу. Одељење 2-3 је учествовало у пројекту Differences are our richness. Пројекат се бавио активностима које су усмерене на разноликост језика, култура, и повећањем толеранције према различитостима. Ученици су у раду учествовали на енглеском језику, заједно са ученицима из других земаља- Немачке, Шпаније, Италије, Португалије, Турске, Румуније и Француске. Одељење 3-3 је учествовало у пројекту Creative English. Пројекат се бавио активностима које су биле усмерене на усвајање енглеског језика, кроз интерактивна вежбања и сарадњу са другим учесницима у пројекту, а уз употребу ИКТ алата. У пројекту су учествовали и ученици из Азербејџана, Турске и Македоније.

Оба пројекта су добила националне ознаке квалитета, а пошто су били међународног карактера, надамо се и добијању европских ознака.

Браво за све учеснике, и велико хвала родитељима на труду, залагању и подршци коју су несебично пружали током трајања пројеката!