НЕВЕРОВАТНА ЕМИЛИЈА

Општина Звездара је, и ове године, 30.06.2023. наградила ученике генерације. Заслужену награду је, ове године, добила Емилија Касами 8-3, ученик генерације наше школе. Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић данас је у Великој сали Општине приредио пријем за ученице и ученике генерације 14 основних основних и 9 средњих школа на Звездари, за њихове родитеље, одељењске старешине и директоре школа.

Двадесет троје звездарских ученика и ученица генерације награђено је новчаним наградама у износу од по 25.000,00 динара, које су им уручили председник Владан Јеремић и заменица председника Драгана Ђурић, са сарадницима.

Јеремић је честитао ученицима на сјајном успеху који су остварили и додао да ГО Звездара посебну пажњу посвећује својим најбољим ученицима, ђацима генерације. „Једна смо од ретких Општина која традиционално на овај начин жели да ода признање и покаже захвалност за постигнуте резултате и успехе. Било да једног дана постанете економисти, лекари, правници, наставници, инжењери, важно је да останете добри људи. Честитам вам – ви сте будућност Звездаре!“, нагласио је Јеремић.

А, наша Емилија је имала изванредне резултате. Остварила је 18 пласмана на бројним такмичењима и учествовала на четири Републичка такмичења. Школовање ће наставити у 14. београдској гимназији, а ми јој желимо сву срећу и да оствари своје снове.