ДАН ШКОЛЕ

У среду, 15. новембра 2023. године, свечано смо обележили Дан школе. Изведен је драмски део програма који је све време био праћен изузетнм музичким садржајем које је изводио хор наше школе. Приредба је почела у 14 часова у холу школе, а припремали су је ученици нижих и виших разреда заједно са својим учитељима.

Овогодишња тема била је Дај нам сунца, а циљ приредбе је био да покажемо друговима из страних земаља који су дошли код нас да смо сви једнаки и да смо увек ту за њих.

Пре почетка приредбе, свим присутним ученицима, наставницима и осталим гостима обратио се председник општине Звездара, који је пожелео много лепих, веселих, срећних и успешних тренутака у школи.

Програм је започео школски хор, извођењем химне Боже правде, а затим и химне школе, у пратњи наставнице музичке културе Злате Јеремић и хора наставника.

Ђаци су показали да су подједнако добри у хорском извођењу, сценском приказу, модерном плесу и фолклорној игри, али и то да су одлични модни креатори.

Поред ђака, своје фантастичне вокалне способности показала је и наставница технике и технологије, Јелена Николић, која је затворила програм изведбом песме They don’t care about us, Мајкла Џексона.

Приредбу су са пажњом пратили остали ученици, родитељи, баке, деке, пензионисани радници наше школе, као и други гости који су учеснике бодрили са пуно топлих осмеха и дивних аплауза из којих се видело да су се одлично забавили.