Такмичења 2022/2023.

"Мали Пјер" - Ликовно

Републичко такмичење

На Републичком такмичењу карикатура "Мали Пјер" у организацији Пријатеља деце Србије, Круна Матић, ученица одељења 1/3 наше школе, освојила је прву награду у категорији млађи школски узраст.
Сазнајте више...


Општинско такмичење

На општинском такмичењу карикатура "Мали Пјер" које је одржано 02.03.2023. године, ученици наше школе освојили су два прва, једно друго и једно треће место.
Сазнајте више...


"Мали Пјер" - додела награда

У Библиотеци-галерији "Бранко Миљковић", 06.03.2023. године, отворена је изложба и уручене су награде са општинског такмичења карикатура "Мали Пјер".
Сазнајте више...Биологија

Републичко такмичење

Републичко такмичење из биологије је одржано 28.5.2023, на коме је и ове године једини представник наше школе била ученица 8/3 Емилија Касами.
Сазнајте више...


Градско такмичење

Дана, 23.04.2023. одржано је окружно/градско такмичење из биологије у ОШ "Васа Пелагић" у Котежу, и ученици наше школе су постигли велики успех.
Сазнајте више...


Општинско такмичење

Одржано је 19.03.2023. године, у ОШ ”Павле Савић” у Миријеву. Ученици наше школе су постигли следећи успех.
Сазнајте више...Српски језик

Републичко такмичење

Републичко такмичење из српског језика одржано је 27. маја у Тршићу. Ове године наша школа је имала једног представника. У питању је Алекса Миленковић, ученик одељења 7/1.
Сазнајте више...


Књижевна олимпијада - Републичко такмичење

У прелепим Сремским Карловцима 29. априла 2023. одржано је Републичко такмичење из књижевности.
Сазнајте више...


Такмичење драмског ствараластва Звездаре

Традиционално, ово такмичење је одржано у Пан театру, у среду 26. априла ове године. Наша школа већ годимана има добре резултате, а тако је било и ове године.
Сазнајте више...


Окружно такмичење

Окружно такмичење из српског језика је одржано 1. априла и ученици наше школе су постигли веома добар резултат.
Сазнајте више...


Општинско такмичење рецитатора

На Светски дан поезије, 21. марта, у Месној заједници „Липов лад” одржано је Општинско такмичење рецитатора Звездаре под слоганом „Наслони ухо на песму“.
Сазнајте више...


Школско такмичење рецитатора

Школско такмичење рецитатора одржано је у нашој школи 6. марта 2023. Председница жирија била је Марија Масал, глумица, остали чланови су били Марица Ременски, директорка, и наставнице Јана Обрадовић и Невена Пантелић.
Сазнајте више...


Књижевна олимпијада - окружно

На окружном такмичењу из књижевности које је одржано у суботу, 4. марта у школи „20.октобар“ наша школа остварила је изузетан резултат.
Сазнајте више...


Такмичење из српског језика

Српски језик и књижевност има неколико такмичења, а наша школа је на свима успешна.
Сазнајте више...


Ђачка песничка сусретања

У среду, 23.11.2022. године у Библиотеци „Бранко Миљковић“ одржано је Општинско такмичење „Ђачка песничка сусретања“ када су наступили најбољи песници свих школа на Звездари.
Сазнајте више...Географија

Такмичење ученика седмог и осмог разреда из географије 2023. године

Р.бр. Име и презиме Одељење Пласман
Општинско Окружно Републичко
1. Алекса Миленковић VII-1 2. место 1. место 3. награда
2. Андрија Живанчевић VII-1 2. место 3. место
3. Јована Мирчетић VII-2 3. место
4. Емилија Касами VIII-3 2. место 2. место
5. Дејан Црнобрнић VIII-3 2. место 2. место
6. Марија Родић VIII-1 3. местоФизика

Државно такмичење

Државно такмичење из физике одржано је 22. и 23. априла 2023. године у Основној школи „ Краљ Александар I“ у Пожаревцу.
Сазнајте више...


Градско такмичење

Градско такмичење из физике одржано је 11.03.2023. године у ОШ "Бора Станковић" на Вождовцу.
Сазнајте више...


Општинско такмичење

Општинско такмичење из физике одржано је 11.02.2023. године у ОШ „Вељко Дугошевић“.
Сазнајте више...


Техника и технологија

Градско такмичење

На градском такмичењу из технике и технологије које је одржано у недељу 02.04.2023. у ОШ “Јелица Миловановић“ у Сопоту, наше ученице, сестре Ања П. Илић 5/3 и Нина Илић 7/1, освојиле су прво место и пласирале се на Републичко такмичење које ће се у мају одржати у ОШ „Илија Гарашанин“ у Гроцкој.
Сазнајте више...


Општинско такмичење

На општинском такмичењу из предмета Техника и технологија које је одржано у петак 10.03.2023. у ОШ „Стеван Синђелић״ наше ученице освојиле су убедљиво прво место у категорији израда по задатку.
Сазнајте више...


Енглески језик

Градско такмичење

У недељу 19. марта одржано је у Младеновцу градско такмичење из енглеског језика за ученике VIII разреда, на којем су наше ученице постигле изванредне резултате
Сазнајте више...


Општинско такмичење

У суботу, 04. фебруара, одржано је општинско такмичење из енглеског језика за ученике VIII разреда, на којем су наши ученици постигли одличне резултате
Сазнајте више...Немачки језик

Општинско такмичење

На општинском такмичењу из немачког језика ученица Емилија Касами 8-3 освојила је 2. место са 36 поена и даљи пласман на градско такмичење.
Сазнајте више...Историја

Општинско такмичење

Наша школа је и ове године била домаћин општинском такмичењу у познавању историје. Велики број ученика из школа са општине Звездара, дошао је 26. фебруара у “Капларе” да покаже колико воли историју.
Сазнајте више...


Дан државности Републике Србије (квиз)

Након неколико дана предаха због празника Дана државности Републике Србије, ученици шестих разреда, обележили су овај празник једним такмичењем у познавању српске историје, географије и знаменитих Срба.
Сазнајте више...Хемија

Градско такмичење

На Технолошко-металуршком факултету је, 18.03.2023. године, одржано Градско такмичење из хемије.
Сазнајте више...


Општинско такмичење

ОШ „Јелена Ћетковић“, 25.02.2023. године била је домаћин Општинског такмичења из хемије. Учествовала су два ученика наше школе и постигла следећи успех:
Сазнајте више...Стрељаштво

Пето коло Купа Београда одржано је на Новом Београду у стрељачком клубу “Нови Београд-Ушће“, а наш ученик Ђорђе Бранковић је освојио друго место и сребрну медаљу.
Сазнајте више...


Друго коло Лиге и Купа Београд, одржано је 19.11.2022. године у клубу "Ушће" на Новом Београду, а ученик наше школе, Ђорђе Бранковић 8-3, освојио је прво место у конкуренцији пионира у категорији стандардни ваздушни пиштољ.
Сазнајте више...


Град Београд, Секретаријат за спорт и омладину и Београдска асоцијација за школски спорт је организовала градско такмичење у стрељаштву за основне и средње школе. Одржано је 3.11.2022. године у стрељачком клубу "Ушће" на Новом Београду. Представник ОШ "1300 каплара" је био Ђорђе Бранковић који је освојио II место у појединачној конкуренцији. Сазнајте више...Спорт

Баскет - турнир

У нашој школи је 10.11.2022. у оквиру спортске недеље одржан турнир у баскету 3:3. Учествовало је 8 екипа седмог и осмог разреда. У саставу сваке екипа била су по 2 дечака и 1 девојчица. Играло се до 11 поена или 6 минута. Све екипе су показале борбеност и фер плеј.
Сазнајте више...