Такмичења из енглеског језика

Општинско такмичење из енглеског језика
Представници наше школе забележили су изузетан успех на општинском такмичењу из енглеског језика одржаном 20. фебруара 2016. године. Пласман у наредну етапу такмичења остварили су Сара Милковић 8-2 и Миланка Ловић 8-1 са освојеним другим местом, док се Лазар Чабаркапа 8-1 пласирао са трећег места.

Велико постигнуће „наших Енглеза“
Сва три ученика која су представљала школу „1300 каплара“ на градском такмичењу из енглеског језика показали су ниво знања довољан за приступање друштву најбољих из целе републике. Миланка Ловић 8-1 освојила је друго место, док су се Лазар Чабаркапа 8-1 и Сара Милковић 8-2 нашли на трећем месту.

Хипо такмичење
Осим на општинском и градском такмичењу из енглеског језика, наши ученици демонстрирали су знање и на Хипо такмичењу. Након прве рунде у полуфинале су се пласирале Миа Васић 5-3, Александра Ђунисијевић 5-3 и Дуња Вујошевић 5-2 (конкуренција хипо 1), као и Сара Милковић 8-2 у конкуренцији хипо 3.

Најбоље ученике са полуфиналног надметања планираног за април чека завршна борба у Лиду ди Јесолу где наша школа, скоро па по традицији, већ годинама има представнике.