Прослава Дана школе

Свечана прослава Дана школе одржана је у среду, 15. новембра 2017. године. Приредба је почела у 13 часова у холу наше школе. Дочекали смо наше госте: децу, родитеље, колеге из других школа као и наше колеге који су отишли у пензију.

Након добродошлице и химне школе у извођењу хора, приредбу су отворили наши драги предшколци са песмом „Девојко мала“. Наставак програма био је у духу песме и игре: ученици првог разреда отпевали су песму „Брате, Перо“ на француском, енглеском и немачком језику, драмска секција извела је низ скечева под називом „Пет слика“, а лепота покрета дочарана је у плесној тачки „Џексон“. Овај део програма заокружили су ученици другог разреда са тачком „Певајмо на језицима наше школе“.

Други део програма био је у знаку нашег главног града. Чланови драмске секције извели су драмску представу о Београду и тиме је обележено 150 година од дана када је кнез Михаило Обреновић преузео кључеве града од Турака. Ученици трећег разреда отпевали су песму „У Београду“, а затим су се смењивале фолклорне и градске игре употпуњене пратњом хора и песмом „Ој Српкињо“, којом је и завршен свечани програм.

У оквиру наше школе организована је и хуманитарна акција „Чеп у џеп“, као и конкурс „Фотографије Звездаре“, те је ово била идеална прилика да се победницима уруче награде.

Фотографије са догађаја